ЦЕНИ И СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

Цените, посочени в ОНЛАЙН МАГАЗИНА са с включен ДДС и не включват опаковане и транспортиране до адреса, посочен от ПОТРЕБИТЕЛЯ. Цената на доставката НЕ Е включена в цената на продуктите и се заплаща отделно от ПОТРЕБИТЕЛЯ. Тя се калкулира според тарифата на избраният от клиента куриер. Разходите по наложения платеж, застраховката на стоката и всякакви други разходи свързани с доставкта се калкулират според тарифата на избраният от клиента куриер и са за сметка на ПОТРЕБИТЕЛЯ.

Всяка онлайн поръчка над 100 (сто) лева с ДДС и с тегло до 10кг се доставя на територията на цялата страна с безплатна услуга "Стандарт 24 часа" с куриер Спиди и доставка в срок от 2 до 3 работни дни след изпращане от магазин/склад на "Финком" ООД.

Цената на доставките на поръчки до 100 (сто) лева с ДДС без значение от теглото, както и поръчки над 100 (сто) лева с ДДС и с тегло над 10кг, се калкулират на база общо тегло на поръчката и адреса за доставка според тарифата на избраният от клиента куриер, като доставката е за сметка на ПОТРЕБИТЕЛЯТ.

Ако има забавяне на доставка от страна на куриера поради график на разнос на малки населени места или други обстоятелства (включително и повишена натовареност на куриерските служби по време на официални празници), "Финком" ООД не носи отговорност за тези закъснения и не гарантира посочените срокове за доставка. Моля, запознайте се и с Общите условия.